Huisregels & boekingsvoorwaarden

Bij het plaatsen van een boeking ga je akkoord met onderstaande huisregels en boekingsvoorwaarden.

Huisregels

1. Evenementen en feestjes zijn niet toegestaan in het huisje.

2. Roken is niet toegestaan in het huisje. Dit kan buiten in de tuin.

3. Tijdens je verblijf veroorzaak je geen (geluids)overlast voor de omgeving. Harde muziek is niet toegestaan en vanaf 22:00 dient het helemaal stil te zijn.

4. Het opladen van elektrische auto’s via het elektriciteitsnet van het huisje mag alleen in overleg en de kosten worden verrekend.

5. Je gaat met het huisje om zoals je met je eigen huis omgaat, denk aan: deuren op slot en ramen dicht als je weggaat.

6. Gaat er per ongeluk wat kapot tijdens je verblijf? Meld dit dan graag direct zodat tijdens de wisseldag vervanging kan worden meegenomen en bij grote schade samen naar een oplossing gezocht kan worden.

7. Laat a.u.b. geen etensresten achter in de tuin (ook geen brood voor de vogels) i.v.m. ongedierte en honden van andere gasten die het misschien opeten.

8. In verband met de veiligheid en het milieu is de houtkachel binnen alleen in gebruik van 1 oktober t/m 1 mei. De houtkachel is er vooral voor de gezelligheid en is niet de hoofdverwarming. Indien de houtkachel binnen aan staat dient er altijd iemand in de buurt te zijn. Voor deze kachel mag alleen het hout dat voor je klaarstaat óf officieel haardhout uit de winkel gebruikt worden. Geen zelfgesprokkeld hout of andere middelen. Gebruik ook alleen aanmaakblokjes voor het aanmaken van het vuur en geen chemische middelen. 

9. Bij gebruik van de hottub dient de handleiding in de welkomstmap in het huisje opgevolgd te worden. Indien de kachel van de hottub aan staat dient er altijd iemand in de buurt te zijn. Voor deze kachel mag alleen het hout dat voor je klaarstaat óf officieel haardhout uit de winkel gebruikt worden. Geen zelfgesprokkeld hout of andere middelen. Gebruik ook alleen aanmaakblokjes voor het aanmaken van het vuur en geen chemische middelen.

10. Er mag geen vuur in de kachel van de hottub gemaakt worden wanneer er geen water in zit. Dan gaat deze kapot.

11. Wanneer er in de zomer bij de ingang van het bospark een bord staat dat vuur verboden is, dan is het op last van de brandweer i.v.m. langdurige hitte en droogte helaas niet toegestaan om de hottub warm te stoken. Je kan hem dan wel als verkoelend zwembadje gebruiken. 

12. Het is niet toegestaan om met natte zwemkleding op de tuinkussens of het binnenmeubilair plaats te nemen. Je kan met natte zwemkleding eventueel plaatsnemen op de plastic tuinstoelen.

13. Op het bospark zijn het in het bezit hebben van drugs en het uitoefenen van beroepsmatige erotiek verboden.

 

Het uitdoen van schoenen in huis wordt gewaardeerd. Bedankt voor je medewerking!

 

Beleid verblijf met kinderen
Baby’s en jonge kinderen zijn van harte welkom bij Boshuisje Eden, maar er is tijdens het inrichten niet specifiek rekening mee gehouden. Ik wil je vragen er zorg aan te dragen dat het interieur niet bevlekt of beschadigd raakt. Plastic kinderservies, bekers en bestek zijn aanwezig. Ook is er een IKEA Antilop stoel en een baby campingbedje met extra matrasje. Beddengoed hiervoor dien je zelf mee te nemen. Vergeet niet om ook een hoes voor het matrasje mee te nemen. Mocht je vragen hebben over een verblijf met je kind dan kan je altijd een mail sturen.

Hondenbeleid
Rustige honden (maximaal 2) zijn van harte welkom bij Boshuisje Eden. Aangezien het huisje compleet nieuw is wil ik je vragen er zorg aan te dragen dat het meubilair niet beschadigd raakt en de vloer niet vol krassen komt door rennen/spelen. Binnen is een rustplek, buiten kan er lekker gespeeld worden in de omheinde tuin en in het bos. Honden mogen niet op de bank, fauteuil en bedden. Ben je bang dat je hond uit gewoonte toch op de bank springt? Neem dan even een kleedje mee voor de zekerheid om het te bedekken. De hond mag niet zijn/haar behoefte in de tuin doen. Ruim het a.u.b. op als dit toch gebeurt en loop op de uitcheckdag even een rondje door de tuin ter controle. Voerbakken en poepzakjes zijn aanwezig. Op het bospark dient de hond aangelijnd te zijn. In het aangrenzende bos mogen honden los.

Voorwaarden

1. Boshuisje Eden is niet aansprakelijk wanneer er op last van de brandweer geen buitenvuur voor de hottub gemaakt mag worden i.v.m. droogte.

2. Boshuisje Eden is niet aansprakelijk voor eventuele (geluids)overlast van werkzaamheden in de omgeving, snoeiwerkzaamheden, buren en andere derden.

3. Boshuisje Eden is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van je persoonlijke eigendommen tijdens je verblijf. 

4. Boshuisje Eden is niet aansprakelijk te stellen voor opgelopen lichamelijk letsel van welke aard ook, tijdens het verblijf in de vakantiewoning.

5. Je privacy wordt gerespecteerd, maar de eigenaar is ten alle tijden bevoegd het huisje te betreden indien dat noodzakelijk wordt geacht.

6. Gaat er iets stuk tijdens je verblijf? Iets kleins als een gebroken wijnglas is geen probleem, dat hoort erbij. Je bent wel verantwoordelijk voor de kosten bij grote schade, zoals schade bij brand, schade aan meubels, ruiten, de hottub, reinigingskosten voor vlekken, het kwijtraken van sleutels, etc. Dit wordt meestal vergoed door je Aansprakelijkheidsverzekering.

7. Wanneer gasten zich niet aan de Huisregels houden is Boshuisje Eden bevoegd de gasten te bevelen te vertrekken zonder teruggaaf van de reiskosten.

8. In het geval van een dubbele boeking (door bijvoorbeeld een technische fout) wordt de boeking die als laatste geregistreerd staat in het boekingssysteem geannuleerd. Boeker wordt zo snel als mogelijk hiervan op de hoogte gebracht en ontvangt eventuele betaalde kosten 100% terug.

Annuleringen

Indien je je boeking wenst te annuleren, dan kan je dit het beste via e-mail communiceren (info@boshuisje-eden.nl). Bij een last minute onverhoopte annulering probeer ik altijd mee te kijken naar een passende oplossing. Wellicht kan ik een nieuwe vakantiegast vinden (tot nu toe is dit altijd gelukt!) en kunnen we jouw boeking verschuiven. Indien dat niet lukt dan worden de volgende annuleringskosten gehanteerd:

– Bij annulering tot de 60e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 15% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 59e tot de 30e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 25% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 29e tot de 14e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 50% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 13e tot de 7e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 75% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 6e tot de 1e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
– Annuleer je op de dag van aankomst? Dan bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.


Bij annulering ontvang je het betaalde bedrag min de annuleringskosten binnen 7 dagen terug op je bankrekening.

Het is aan te raden een Annuleringsverzekering af te sluiten (bijvoorbeeld bij ANWB) die annuleringskosten dekt in geval van bijvoorbeeld zwangerschap, werkloosheid, ziekte door corona of een andere reden waardoor je reis niet door kan gaan.

 

Indien Boshuisje Eden in uitzonderlijke gevallen genoodzaakt is de boeking te annuleren, ontvang je het volledige betaalde bedrag terug.